Lær os bedre at kende

MH Service

MH Service v/ Mads Hansen

Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor tømrerentreprise og haveservice. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet. 

Hos MH Service yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

MH Service har en vision om at være jeres fortrukne og mest troværdige håndværker. Vi formår at sætte kundens ønske i fokus, og lytter efter ønsker, inden opgaven påbegyndes.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder som tømre, entreprenør og anlægsarbejder. Vi tager gerne en drøftelse i forbindelse med et uforpligtende tilbud.

Vi kører ud til dig

Vil du hellere mødes ansigt til ansigt? Vi har fast base i Glesborg, men vi kører rundt i hele Danmark – men vi er ofte at finde på Djursland i f.eks. Ebeltoft, Grenaa, Rønde, Kolind osv.

Har du husket fradraget?


Husk nu, hvis dit næste projekt vedrører havearbejde, isoleringsarbejde eller energibesparende forbedringer via tømrerentreprise, så kan du trække det fra i SKAT. Læs mere om håndværkerfradrag om det på SKAT’s hjemmeside og vær helt opdateret på de nyeste regler.

Få det undersøgt, da der sikkert er penge at spare. Vi guider dig gerne ved vores møde, men vi anbefaler dig altid at tage kontakt til SKAT fremfor, da der kan ligge mange forbehold ift. din egen økonomi.

Kom i kontakt

Der er penge at spare

Husk nu håndværkerfradraget, det kan være en fordel at undersøge, inden vi kommer på besøg.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.