​Træterrasser

Opbygning af træterrasse for private husejere

Drømmer du om en ny terrasse i haven? 

​Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse i haven? At have et sted udenfor, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr, høre fuglene synge og bare nyde tilværelsen? Hos Mh Service tilbyder vi en korrekt opbygning af træterrasse, der matcher lige netop dine ønsker og behov.

Vi dækker hele næsen af Jylland. Det betyder, at vi gerne kommer en tur forbi din adresse, uanset om den er i Hadsten eller på Djursland, i Aarhus eller i Randers – eller et sted derimellem.

Få en flot og vedligeholdelsesfri terrasse

Når vi bygger en ny terrasse for dig, kan vi levere en vedligeholdelsesfri løsning, der holder sig flot i de næste mange år. 

Vi anvender vedligeholdelsesfri gavlbeklædning til opbygning af træterrasse, hvilket betyder, at du slipper for det løbende og ofte tidskrævende arbejde, der er forbundet med at vedligeholde almindelige terrassebrædder i træ. 

Har du større planer, og tænker du også på renovering af hus, en totalentreprise eller en helt ny carport, så kan vi også altid hjælpe dig.

Hvad koster en træterrasse?

Der er rigtig mange forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvor meget en ny opbygning af træterrasse vil komme til at koste dig. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Om området til terrassen er gjort klar – for eksempel om en gammel terrasse er fjernet
  • Hvor stor den nye terrasse skal være
  • Om du har nogle særlige ønsker i forhold til valg af materialer
  • Hvad du har af ønsker i forhold til terrassens form og design.

Vi har en timepris på 400 kr. ekskl. moms for vores tømrer, og for en medhjælper tilbyder vi en billig pris på kun 150 kr. pr. time ekskl. moms. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til dine ønsker og behov i forhold til ovenstående. På den måde får du nemlig fra start af et fyldestgørende overblik over, hvor meget din nye terrasse vil komme til at koste dig.

Vi gennemgår sammen dine ønsker og behov til opbygning af træterrasse

I forbindelse med tilbuddet gennemgår vi også dine ønsker og behov samt leverer en nøje beskrivelse af arbejdet. På den måde kan vi være sikre på, at vi har forstået opgaven korrekt og dermed leverer et resultat, som du bliver tilfreds med.

Kontakt os i dag og fortæl os om dine træterrasse drømme og indhent dit tilbud!

har du yderligere spørgsmål?

Kontakt os for mere information

​Har du nogle spørgsmål eller ønsker du en pris på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med svar på dine spørgsmål samt vejledning under hele processen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en snak om dit næste byggeprojekt

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mh Service

Kanneshøjvej 3, 8585 Glesborg

Rutevejledning

CVR nr.: 40259090

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 98 86

E-mail: mads@mhservicepro.dk

Få tilbud i dag!

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.