​Totalentreprise

Totalentreprise i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt

Vi sætter os grundigt ind i dit projekt

​Drømmer du om et nyt køkken eller en totalrenovering af din bolig? Har du et større bygge- eller renoveringsprojekt i dit hjem, kan du med fordel vælge at få den udført i en totalentreprise.

En totalentreprise er en oplagt løsning, hvis dit projekt i hjemmet kræver involvering af flere forskellige faggrupper. Det kan for eksempel være tømrere, malere, elektrikere, murere og VVS’ere.

Hos Mh Service varetager vi gerne din kommende totalentreprise. Vi tager os den nødvendige tid til at sætte os grundigt ind i dit projekt. På den måde sikrer vi os, at vi har forstået opgaven samt dine ønsker og behov korrekt.

Vi varetager opgaver fra Randers til Aarhus

Fra vores egen adresse i Glesborg kører vi ud til private husejere i hele Jyllands næse for at udføre arbejde. Det kan for eksempel være i Hadsten, Randers eller Aarhus – eller det kan være et sted midt imellem.

​+45 23 72 98 86​  mads@mhservicepro.dk

Derfor skal du lade os varetage din totalentreprise

​Der er mange gode grunde til at lade vores virksomhed varetage din totalentreprise, hvis du skal have udført et større bygge- eller renoveringsprojekt i dit hus. Vi tilbyder blandt andet:

  • En grundig gennemgang af din opgave samt dine ønsker og behov.
  • En nøje beskrivelse af det pågældende arbejde.
  • God rådgivning både før, under og efter.
  • Koordinering af arbejdet mellem de forskellige faggrupper.

Vi har en høj kundetilfredshed, og det er vi meget stolte af. Hele 85 % af vores kunder kommer retur, næste gang de skal bruge en tømrer. Det skyldes blandt andet, at vi sørger for kun at tage opgaver ind, som vi selv kan stå inde for.

Skal vi varetage din entreprise?

Vi står klar til at hjælpe dig uanset størrelsen på din opgave. Ved større projekter kan vi tilbyde vores kompetencer i form af en totalentreprise eller hovedentreprise. Det giver dig mere fritid under processen, så du kan bruge din tid på noget andet. Derudover er det også en billig løsning, da du undgår lange ventetider, forsinkelser og lignende.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere og indhente dit tilbud.

har du yderligere spørgsmål?

Kontakt os for mere information

​Har du nogle spørgsmål eller ønsker du en pris på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med svar på dine spørgsmål samt vejledning under hele processen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en snak om dit næste byggeprojekt

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mh Service

Kanneshøjvej 3, 8585 Glesborg

Rutevejledning

CVR nr.: 40259090

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 98 86

E-mail: mads@mhservicepro.dk

Få tilbud i dag!

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.