​Renovering af hus

Renovering af hus der matcher dine behov

Stor eller lille husrenovering? Vi klarer begge dele

​Trænger huset til en renovering og en modernisering? Skal du have skiftet et vindue, eller kunne du tænke dig en vedligeholdelsesfri gavl? Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til renovering af hus. Hos Mh Service står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for en mindre renovering eller en større renovering af hus.

Vi varetager opgaver til skarpe priser for private husejere i blandt andet Hadsten og på hele Djursland samt hele området fra Randers til Aarhus. Skal vi også hjælpe dig?

Hvilken renovering har du behov for?

Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

  • Lægning af nyt gulv
  • Montering af nyt køkken
  • Fjernelse af væg og andre former for ombygning
  • Montering af ny gavlbeklædning
  • Udskiftning af vinduer
  • Modernisering og istandsættelse
  • Totalrenovering af hus

I forbindelse med større renoveringsopgaver varetager vi gerne arbejdet i en totalentreprise. På den måde slipper du for at have kontakten med de mange forskellige håndværkere, der typisk vil være involveret i projektet. Det klarer vi for dig i stedet.

Har du drømme om at få bygget en træterrasse, så du kan nyde vejret og slappe af i din have? Så hjælper vi dig også med det projekt.

Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker og behov

Vi ønsker en så stor kundetilfredshed som muligt. Derfor er vi også stolte af, at hele 85 % af vores kunder vælger at komme igen.

For at sikre din tilfredshed er det vigtigt for os, at vi har forstået din opgave samt dine ønsker og behov korrekt. Derfor tager vi os den nødvendige tid til at gennemgå hele projektet sammen med dig. Undervejs står vi også til rådighed med kompetent rådgivning.

Efter endt samtale gennemgår vi dine ønsker med dig samt udarbejder en beskrivelse af arbejdet. På den måde kan vi være sikre på, at vi leverer et resultat, der lever op til dine forventninger samt dine ønsker og behov.

Hvad koster renovering af hus?

Vi tilbyder en billig pris pr. time på 400 kr. ekskl. moms.

Har du en større opgave i forbindelse med renovering af hus, udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud med en fast pris. Kontakt os i dag for at høre mere.

+45 23 72 98 86  mads@mhservicepro.dk

har du yderligere spørgsmål?

Kontakt os for mere information

​Har du nogle spørgsmål eller ønsker du en pris på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med svar på dine spørgsmål samt vejledning under hele processen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en snak om dit næste byggeprojekt

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mh Service

Kanneshøjvej 3, 8585 Glesborg

Rutevejledning

CVR nr.: 40259090

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 98 86

E-mail: mads@mhservicepro.dk

Få tilbud i dag!

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.