​Brændeovn

Opsætning af brændeovn i huse og sommerhuse

Skab hygge og udnyt brændeovnens varme

​En brændeovn er for mange lig med masser af hygge, men også en rigtig god varme. En brændeovn varmer nemlig på en helt anden måde end for eksempel radiatorer og varmepumper. Hos Mh Service tilbyder vi en professionel opsætning af brændeovn for dig, der bor i hus eller har sommerhus i for eksempel Randers, Hadsten, Aarhus eller på Djursland. Rent geografisk dækker vi hele Nordjyllands næse.

Hvor skal brændeovnen placeres?

Det kan være meget forskelligt, hvor man ønsker at placere brændeovnen henne alt afhængigt af, om den skal give hygge eller varme – eller måske begge dele. Hvis du ønsker en brændeovn på grund af dens varme, så kan det bedst betale sig at placere den centralt i rummet – typisk i stuen.

Ønsker du en opsætning af brændeovn for at skabe en hyggelig stemning i dit rum, så kan du montere den der, hvor du ønsker. Du skal blot være opmærksom på, at der skal være plads til skorstenen. Derudover kan der være nogle lovkrav og regler omkring afstanden til brandbare materialer, som man skal sørge for at overholde.

Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med opsætning af brændeovn. Rådgivningen tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. På den måde kan du være sikker på, at du får den helt rigtige løsning. 

Hvad koster det at få monteret en brændeovn?

Vi tilbyder en skarp pris på montering af brændeovn. Vi tager 400 kr. i timen ekskl. moms, og skal vi bruge en medhjælper til opgaven, koster det kun 150 kr. i timen ekskl. moms ekstra.

Hvor meget det helt præcist vil koste afhænger dermed af, hvor lang tid det vil tage at opsætte brændeovnen. Ønsker du en brændeovn i et hus uden skorsten, tager arbejdet naturligvis længere tid end en simpel udskiftning af brændeovn.

Kontakt os for en professionel opsætning af brændeovn

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på opsætning af brændeovn, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning, og vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser.

+45 23 72 98 86

har du yderligere spørgsmål?

Kontakt os for mere information

​Har du nogle spørgsmål eller ønsker du en pris på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med svar på dine spørgsmål samt vejledning under hele processen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en snak om dit næste byggeprojekt

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mh Service

Kanneshøjvej 3, 8585 Glesborg

Rutevejledning

CVR nr.: 40259090

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 98 86

E-mail: mads@mhservicepro.dk

Få tilbud i dag!

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.